×

Sponsor worden?

Om regelmatig wedstrijden en gezellige activiteiten te kunnen organiseren is het werven van sponsoren belangrijk om als vereniging in beweging te kunnen blijven. Gelukkig hebben wij de afgelopen jaren veel steun gekregen van verschillende sponsoren die ons als vereniging in staat hebben gesteld vele activiteiten te organiseren en nòg belangrijker waaraan onze leden veel plezier hebben beleefd. Dank hiervoor!

Sinds enkele jaren voert onze vereniging dan ook een laagdrempelig sponsorbeleid. Dit houdt in dat wij iedereen die onze vereniging een warm hart toe draagt de mogelijkheid willen bieden om sponsor te worden. Zo kent onze vereniging kleine en grote sponsors, vrienden van 't Halster, anonieme en meer zichtbare sponsors. Zo hebben we sponsoren die voor twee prachtige juryhokjes hebben gezorgd, de strikken tijdens de onderlinge wedstrijden en spullen die we nodig hebben tijdens onze activiteiten.

Graag zijn wij een vereniging waarbij iedereen zich welkom voelt. Om voor iedereen toegankelijk te blijven vinden wij het belangrijk om de contributie zo laag mogelijk te houden en toch vele activiteiten te organiseren. Dit betekent dat we veel werken met vrijwilligers en regelmatig een beroep op onze sponsoren doen. Meestal zijn zij zelf lid zijn van onze vereniging of is hun kind lid. Niet alle sponsoren zijn zelfstandig ondernemer of dragen hun werkgever voor als sponsor. Ook vele ouders die graag een financiële bijdrage willen leveren, bieden wij graag de mogelijkheid om sponsor te worden. Door bijvoorbeeld "vriend van 't Halster" te worden. Er zijn dus veel mogelijkheden tot sponsoring binnen onze vereniging.

Misschien hebt u zelf ook ideeën. Daar staan wij graag voor open!

Bent u geïnteresseerd? Neemt u dan gerust contact met ons op!

Ons contactpersoon voor sponsoring is: Evy Maas.

Mailadres: sponsor@rsvhalster.nl

 

Privacyverklaring | Copyright by Ruitersportvereniging 't Halster | Created by