×

Lid worden?

Als vereniging bieden wij meerdere lidmaatschappen:

Volledig lid:

Bij dit lidmaatschap ben je volledig lid, dit houd in dat je mee kan doen aan de onderlinge dressuur wedstrijden en aan alle activiteiten die we organiseren.

Voor dit lidmaatschap moet je wel minimaal F3-niveau rijden (FNRS) en hebben behaald. De kosten voor dit lidmaatschap zijn €97.50, dit is inclusief ponyhuur voor de onderlinge dressuur wedstrijden. Heb je een eigen pony? Dan kost dit lidmaatschap €50 .

Dan hebben we ook nog de keus om dressuur en spring wedstrijden te gaan rijden. Voor lidmaatschap moet je wel springlessen volegn op de manege. De kosten voor dit lidmaatschap zijn € 129, dit is inclisief pony huur. Heb je een eigen pony of lease? Dan kost dit lidmaatschap € 53.

 

Activiteitenlid:

Bij dit lidmaatschap ben je gedeeltelijk lid, dit houd in dat je mee kan doen aan alle activiteiten die wij organiseren op de onderlinge wedstrijden na. De kosten voor dit lidmaatschap zijn €40.

Wil jij meedoen aan onze activiteiten en wedstrijden? Of heb je nog vragen? Mail dan onze vereniging via info@rsvhalster.nl!

 

 

Privacyverklaring | Copyright by Ruitersportvereniging 't Halster | Created by