×

Activiteiten

Naast de onderlinge wedstrijden organiseren we als vereniging vele gezellige activiteiten. Wij zijn dan ook van mening dat een goede onderlinge, sportieve sfeer erg belangrijk is. Vandaar organiseren wij naast de wedstijden activiteiten die minder competitief zijn maar gewoon leuk en gezellig!

Om dit allemaal te kunnen organiseren hebben we natuurlijk een accomodatie nodig, de manege wordt hiervoor beschikbaar gesteld door de familie Berkelmans. Dit geeft ons vele mogelijkheden om bijvoorbeeld een fotoshoot of zeskamp te kunnen organiseren. Doordat er in overleg veel mogelijk is, en wij altijd gastvrij ontvangen worden door de familie Berkelmans, heeft onze vereniging veel speelruimte en de mogelijkheid om zeer actief te zijn. Familie Berkelmans dank hiervoor!

Naast de faciliteiten die geboden worden zijn de vrijwilligers uiteraard net zo belangrijk! Tot nu toe hebben wij altijd een beroep kunnen doen op onze leden of op hun ouders. Met een groepje iets organiseren, ouders die een keer mee komen helpen, het geeft een vereniging vaak net dat extra’s wat een vereniging een échte vereniging maakt. Ook de vrijwilligers willen wij hier een keer extra bedanken, zonder jullie kunnen we lang niet alles organiseren!

Wij bieden onze leden de mogelijkheid om alleen lid te worden van het activiteiten gedeelte, zij doen dan niet mee aan de 5 onderlinge wedstrijden maar zijn bij alle overige activiteiten welkom.

Op het moment dat je lid wordt, ga je akkoord met het volgende: Wij mogen je naam gebruiken voor startlijsten en uitslagen en foto's/video's die van je gemaakt worden tijden onze activiteiten en wedstrijden mogen gebruikt worden voor commerciele doeleinden zoals bijvoorbeeld de website en onze facebook pagina.

Wil je meer weten, heb je ideeen of wil je activiteitenlid worden? Stuur gerust een mail naar info@rsvhalster.nl

 

Aanmelden voor activiteit

Privacyverklaring | Copyright by Ruitersportvereniging 't Halster | Created by